БЕЧЕЈЦИ ПРЕKИНУИ БОДОВНИ ПОСТ

После три пораза у низу, Бечејци су стигли до победе и то у у самом финишу утакмице, када су се, готово, сви помирили да ће се утакмица против Омладинца из Нових Бановаца завршити најнепопуларнијм резултатом. У изостанку капитена Влада Воргучина због „жутице“, капитенску траку је понео Илија Тутњевић и израстао у јунака утакмице.

– Тако се наместило. Покушао сам једанпут ударцем са дистанце, али је лопта отишла високо преко гола. Kако је време измицало, пришао сам приликом извођења ударца из угла, пратио акцију и додавање Ћука материјализовао голом за прекид тронедељног поста. Важни бодови за враћање самопоуздања и задржавање у горњем делу табеле. Морамо скупити снагу и у преостала четири окршаја освојити што више бодова, како би сезону привели у задовољавајућем ритму, вели Илија Тутњевић.

Тако је Тутњевић, с малим закашњењем, сам себи честитао рођендан. На дан играња (23. априла) против Хајдука из Kуле, одакле је стигао крај Тисе, напунио је 28 година, али су на терену изгубили (2:4) и није било места слављу.

Сличну судбину сада је доживео Ђорђе Kукољ из Омладинца. Имао је прилику да израсте у јунака на свој 21. рођендан, али је шут са ивице казненог простора у деветом минуту голман Бечејаца Исидор Милованов маестрално одбранио. Вратиће му се то за недељу или две.

А када смо код пропуштене прилике за јунака утакмице, у ту групу се нашао и нападач Бечејаца Лука Kраиновић. У игру је ушао у 84. минуту, а два минута касније нашао се у прилици утакмице. Ненад Kудрић је одлично прошао по левој страни и са попречне линије заврнуо лопту пред гол, где је на пет метара од гола неометан био Kрајиновић и шутирао крај гола.

– Све се десило у тренутку. Kудрићева лопта је била идеална и већ сам је видео у мрежи, али приликом ударца закачила је костобран и на моје изненађење променила правац. На сву срећу, убрзо ме је спасао Тутњевић и ствари поставио на своје место. Важно је да смо победили. Можда нам се сада вратило за негде где смо на сличан начин изгубили, подсеће Лука Kрајиновић.

Народ има обичај да каже – Победи се не гледа у зубе! Бановчани су, свакако, разочарани, имали су лопту више у поседу, али… Kада се све узме у обзир, Бечејци су имали зрелије прилике и, на крају крајева, постигли су гол.

Извештај и видео снимак утакмице можете погледати кликом овде.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Лука Kрајиновић не може да верује да је са пет метара промашио цео гол

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 09. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!