БЕЧЕЈЦИ ПРВИ ПУТ ОВЕ СЕЗОНЕ ИГРАЛИ НЕРЕШЕНО

С једне стране задовољство, јер су избегли пораз, а с друге жал за преостала два бода, пошто је било прилика и за то. Било како било, Бечејци су први пут ове сезоне играли нерешено и задржали се у горњем делу табеле са добрим изгледима да ту и презиме.

– Да нам је неко понудио бод пре утакмице, прихватили бисмо, па испада да смо задовољни нерешеним резултатом. Али, када се има у виду да смо промашили неколико изгледних прилика, да су, при том, у три наврата биле, најблаже речено, сумњиве ситуације за досуђивање пенала за нас, и на крају крајева да смо добро играли, онда морамо да жалимо што нисмо победили и са три бода били још коју степеницу више на табели. Када све саберем, радује ме добра игра и ако тако наставимо у последња три кола полусезоне могли бисмо да знатно поправимо бодовни залиху пред одлазак на зимски одмор, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Истина, домаћин је у првих петнаестак минута био доминантнији, чак имао и прилике за гол, али се одбранама истакао Исидор Милованов. У преосталом делу утакмице, Бечејци су имали више прилика, а најближи поготку био је Ненад Кудрић, када је у 83. минуту изблокирао испуцавање голмана, лопта се одбила до њега и онда је потпуно празан гол промашио.

У преостала три окршаја ове полусезоне Бечејци дочекују Кабел, гостују Тиси у Адорјану и дочекују Станишић. Ето прилике, под условом да понове добру игру из Шајкаша, да се бодовни салдо увећа.

Промашио празан гол: Нападач Бечејаца Ненад Кудрић – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 02. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!