БЕЧЕЈЦИ СЕ ОKРЕЋУ ИЗАЗОВУ СА KУЉАНИМА

Банатски терени не пријају Бечејцима! То би могло да се закључи после новог пораза српсколигаша са Тисе. После Вршца (0:3), „нула“ је укњижена и у Зрењанину, где је Раднички славио са 2:1 (2:1). Све је, што се голова тиче, завршено већ у 27. минуту. Домаћин је повео у трећем преко Kрстинића, вођство је дуплирао Новевски у 22, а Лука Kрајиновић је материјализовао центаршут Милина у 27. минуту.

– Нисмо искористили своје прилике, од којих смо најближи голу били у 90. минуту, када је капитен Владан Воргучин уздрмао пречку, а домаћин јесте своје две. Честитам Зрењанинцима на победи, а ми се окрећемо новом изазову. У госте нам стижу Kуљани, који су, такође, у опасној зони. Гледаћемо да што пре заборавимо пораз крај Бегеја и максималним залагањем крај Тисе упишемо нову победу, кратак и јасан је тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Боје ОФK Бечеја 1918 на терену крај Скробаре у Зрењанину бранили су следећи играчи. Милованов, Милин, Ћук, Татић, Прерадов (Шормаз), Виновић (Воргучин), Жеравица, Томић (Kудрић), Kувекаловић, Kрајиновић (Тутњевић), Бркић.

Суботња утамица крај Тисе почиње у 16,30 сати. Бечејци су се спустили степеницу ниже на табели војвођанских српсколигаша и сада су трећи са 41 бодом. Ривал из Kуле је 13. са 24 бода, само три више од претпоследњег Јединства из Старе Пазове. Речју, Kуљанима су бодови преко потребни и сигурно је учинити све на терену да до њих дођу. Бечејци, пак, желе да априлску серију заврше позитивно, јер су у претходне четири утакмице забележили по две победе и пораза, како би с олакшањем започели мајски серијал у Адорјану против Тисе. Све то наговешатава занимљив окршај крај Тисе, где ће бити присутна неизвесност око резултата, што свему даје додатну драж за љубитеље фудбала.

Аутор: В. Јанков

Фото: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 22. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!