БЕЧЕЈЦИ СЕ У СУБОТУ ОПРАШТАЈУ ОД СВОЈИХ НАВИЈАЧА

Вољом жреба војвођанских српсколигаша, фудбалери ОФК Бечеј 1918 ће се од својих навијача опростити у суботу (17,30) потиским дербијем. Јер, у госте стиже Тиса из Адорјана.

– Радили смо током ове недеље уобичајено. Нећемо моћи да рачунамо на штопера Младена Зељковић, који ју у недељу искључен у Новом Саду и везисту Славољуба Дабижљевић због нагомилавања жутих картона. У финишу првенствене трке уздамо се у младост већине наших играча, који могу да трче и искуство нешто старијих. Иако утакмица нема такмчарску драж, било би лепо да се победом растанемо од навијача, искрен је кормилар тиског брода Дамир Дакић.

И док овогодишњој првенственој трци недостаје неизвесност, јер се првак одавно зна, а само две екипе су угрожене око губљења српсколигашког статуса, у наредној сезони ће, пошто ће испасти четири клуба, бити изузетно драматично.

– О новој сезони ћемо када дође време, а сада акценат стављамо на преостале две утакмице. У суботу против Тисе и недељу дана касније на гостовање „фењерџији“ Станишићу у истоименом селу. После тога следе разговори о новој сезони, од тога да ли ћу ја остати тренер, преко играчког фонда, до низа других ствари, закључује Дамир Дакић.

Речју, само ће привидно бити пауза у српсколигашу са Тисе, јер ће играчи имати одмор, али ће руководство клуба радити пуном паром.

В. Јанков

Штопер Бечејаца Младен Зељковић изостаје у потиском дербију – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 02. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!