БЕЧЕЈЦИ СУТРА НА ДЕТЕЛИНАРИ ОТВАРАЈУ СЕРИЈАЛ КОНТРОЛНИХ УТАКМИЦА

Само после пет дана рада, српсколигаш  са Тисе креће у серију играња контролних утакмица, а први ривал је нови прволигаш РФК Нови Сад. Утакмица се игра сутра од 18 сати на Детелинари. Некада су Бечејци и новосадски „канаринци“ на истом терену водили битке за бодове, а сада се кроз пријатељске утакмице подсећају на те дане.

– Јесте даје кратко време прошлоод почетка припрема, али био је кратак одмор и већина га је активно користила играјући турнире малог фудбала, па су играч остали у контакту са лоптом. Уз то, потребно нам је што више утакмица, како би сви играчи добили прилику, поренцијалне новајлије посебно, и да што раније одредимо такмичарски погон, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Како се прелазни рок тек захуктава, то су могуће нове промене крај Тисе. У односу на прозивку 4. јула, два су нова играча на терену. Жарко Кобиљски је добро знано лице, а штопер Јован Драшко из Владичниг Хана је и зимус прошао део припрема.

– Жарко Кобиљски још нема клуб и замолио нас је да тренира са нама. Поразговараћемо са њим, па можда му матични клуб по трећи пут буде нови. Што се Јована Драшка тиче, зимус се нисмо договорили о сарадњи, али сада је одлучио да се пресели у Нови Сад ради студирања, па је могуће да се жеља од зимус оствари. Период рада и играња утакмица је пред свим потенцијалним играчима, па ко задовољи радо ћемо успоставити сарадњу, додаје спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Премијеру пред својим навијачима Бечејци ће имати већ у среду, 13. јула, када ће у 18,30 сати угостити војвођанског лигаша Младост из Турије.

Фото (В. Јанков): Жарко Кобиљски можда поново обуче плаво-бели дрес ОФК Бечеј 1918 

Аутор: В. Јанков 

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 08. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!