БЕЧЕЈЦИ СВЕСНИ ДА СУ КИКИНЂАНИ ФАВОРИТИ, АЛИ НАЈАВЉУЈУ ЖЕСТОКУ БОРБУ

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА

Распоред другог дела првенства није наклоњен српсколигашу са Тисе. После дуела са лидером, Словеном из Руме (0:1), следи гостовање трећепласираној ОФК Кикикнди.

– Пред нама је још један изазов. Кикинђани су у врху такмичења, имају уиграну екипу, доброг тренера и домаћи терен са навијачима, где су изгубили само од Нафтагаса. Формирали смо екипу тек пре неколико недеља, радује што смо ове недеље добро радили и очекујем да сви на терену дају максимум. Кикинђани су фаворити, али то не значи да се предајемо. Борићемо се и надам се доброј представи, показаћемо да вредимо – не напушта оптимизам Драгана Ивановића, шефа стручног штаба.

Расположење у редовима Бечејаца присутније је у поређењу са завршницом јесење сезоне, кад је уписано шест узастопних пораза, а клуб био без председника и с неагилним члановима руководства.

Сада је, на организационом плану, боља ситуација, доведен је искусан тренер, има више новајлија, добро се ради и временом ће ствари доћи на место, па се верује да ће и резултати бити на одговарујућем нивоу, да би се избегла зона испадања.

В. Јанков

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!