БЕЧЕЈЦИ У ПЕТАK ДОЧЕKУЈУ СОМБОРЦЕ

Уместо у суботу, крај Тисе се фудбалска сезона завршава у петак. Разлог померања термина одигравања последњег кола између ОФK Бечеја 1918 и Радничког 1912 из Сомбора појаснио нам је заменик председника српсколигаша са Тисе Недељко Васић.

– Сомборци су нам упутили молбу да одиграмо дан раније, ми је прихватили, а Такмичарска комисија све потврдила. Свакако да петак није термин на који су у Бечеју навикли да се одржавају спортски догађаји, али колико ми у последње време имамо гледалаца на утакмицама, може да се игра било који дан у недељи, примећује Недељко Васић.

А какве резултате бележи актуелни састав Бечејаца, можда је то и добро. Јер, у минулих седам кола играли су суботом и недељом, а укњижили само једну победу. Нови термин за преокрет, макар и на крају сезоне.

– Било би лепо да се победом опростимо од навијача. Не можемо да рачунамо само на Илију Тутњевића због нагомилавања картона, што значи да ћемо моћи да изведемо састав који ће равношравно да се носи са Сомборцима, које изузетно ценимо, али верујемо у сопствени квалитет и очекујем победу, не напушта оптимизам младог тренера Бечејаца Лазара Дабижљевића.

Победа би момцима са Тисе допринела да замене местона табели са Сомборцима, који су сада шести са 44 бода, колико имају и Бечејци степеницу испод њих. Са три бода би могли, зависно од резултата осталих, да се попну још место или два више на табели, па вреди уложити макималан труд да се стигне до победе.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Мало је оваквих тренутака радости после гола било овог пролећа

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 02. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!