БЕЧЕЈЦИ У ТРЕЋОЈ ПРОВЕРИ ИГРАЛИ НЕРЕШЕНО СА МЛАДИМ СУБОТИЧАНИМА

OФК Бечеј 1918 – Спартак ЖК (омладинци) 1:1 (0:0)Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца 50. Судија: Веселин Ердељан (Бачко Градиште). Стрелци: Симоновић у 55. за ОФК Бечеј 1918, а Виденовић у 50. за Спартак ЖК у 50.

ОФК Бечеј 1918: Милованов, Варга, Ћук, Вјештица, Миловановић, Јелић, Воргучин, Томић, Симоновић, Кобиљски, Живков. Играли су још: Страинић, Нађ, Вучков, Марковић, Харди, Ћурчић, Медић, Нонин.

Спартал ЖК: Дулић, Пајић, Војновић, Ћук, Коларич, Стојановић, Станковић, Јурић, Симин, Виденовић, Павловић. Играли су још: Ђураш, Зонић, Малиновић, Масајев, Адамовић, Пушкаш, Децница, Грбић, Кирти, Вујовић, Будимчевић.

Тешко време за фудбал у недељном матинеу крај Тисе, па је то разлог што су Бечејци у трећој провери и омладинци суботичког суперкигаша остли, што се игре тиче, дужни малобројним гледаоцима по преподненим сунцу. Поготово у првом полувремену, када није створена ниједна прилика за гол.

У наставку је виђено нешто више од игре, а постигнута су и два гола. Гости су повели у 50. минуту преко Виденовића, који је успешно завршио акцију саиграча, а пет минута касније на другој страни добро се снашао у казненом простору Симоновић и после соло акције изједначио на коначних 1:1. Било је после тога још неколико полуприлика, али мреже се нису затресале.

ПРЕД ГОЛОМ БЕЧЕЈАЦА: Ретка слика крај Тисе ФОТО:В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!