БЕЧЕЈЦИ У ВРШЦУ У ПОНЕДЕЉАК

Уместо у суботу, дерби 21. кола војвођанских српсколигаша у Вршцу између истоименог лидера и другопласираног ОФK Бечеј 1918 играће се у понедељак. До промене термина одигравања дошло је на захтев Вршчана, који су у среду играли одложену утакмицу у Оџацима са Текстилцем и доживели први пораз у наставку првенства.

Имамо својих брига и не занима нас зашто су Вршчани тражили да се игра у понедељак. Понајбољи играч Чедомир Томчић нам није играо у минуле две утакмице због повреде зарађене на футсалу и још увек је ровит, па је мало вероватно да ћемо на њега моћи да рачунамо.Због нагомилавања прекршаја изостаће Ненад Виновић, Урош Прерадов и Никола Томић. То је за нашу екипу велики хендикеп, али не значи да путујемо на југ Баната без амбиција. Истина, скромних и своде се на то да не изгубимо, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Вршчани су дужници Бечејцима, јер су их јесенас савладали (2:1) крај Тисе. Био је први пораз Бечејаца у актуелној сезони. Да све буде занимљивије, и тада Бечејци нису могли да играју у најјачем саставу, јер је неколико играча због повреда или картона било ван строја, што се осетило на игри и резутату. Да ли ће тако бити и овога пута остаје да се види.

Фото (В. Јанков): Нападач Бечејаца Ненад Kудрић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 08. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!