БЕЧЕЈЦИ УМЕРЕНИ ОПТИМИСТИ ПРЕД ОКРШАЈ СА 1. МАЈЕМ ИЗ РУМЕ

Из изазова у изазов. То је судбина момака са Тисе овог пролећа. Нови се зове Први мај из Руме, а повољност је што се игра у Бечеју. Домаћи терен је, ипак, нека предност, поготово што ће, мада још увек малу, подршку имати са трибина.

– Потребна нам је подршка навијача. Осећају то играчи на терену и додатно су мотивисани да пруже максимум. А без максималне ангажованости свих 90 минута не може се рачунати на бодове, који су нам, узгред речено, потребни као насушни хлеб. Ривал се мора поштовати, јер је организованији овог прилећа и квалитетнији су од бодовног салда који имају. Многе су изненадили, па морамо бити опрезни. Врло добро се бране, а имају квалитет за полуконтре и контре, које ће бити опасност по наш гол. Уз то тактички су врло обучени, те ће нам бити изузетно тешко. Мораћемо доста напора да уложиво ако желимо, а желимо, три бода, констатује тренер Бечејаца Драган Ивановић.

Хендикеп Бечејаца биће што ни овога пута неће моћи да изведу најбољи састав. Воргучин је у Зрењанину добио четврти картон, од повреде се нису опоравили Радека, Ћук, Шавија…

Уталмица са Румљанима игра се у суботу од 16,30 сати, судиће Зрењанинац Душан Белић, асистираће му крај аут линије Бошко Рашковић из Панчева и Никола Грујић из Вршца, четврти судија је Балша Ћерановић из Ловћенца, а делегат ФСВ је Александар Каталинић из Апатина.

В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 18. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!