БЕЧЕЈЦИ ВЕЗАЛИ ТРЕЋУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ (ВИДЕО)

Испунили су Бечејци дато обећање да ће везати трећу узастопну победу, али су до ње стигли веома тешко. Не зато што је ривал био опасан, него зато што су су они играли испод својих могућности. Међутим, у 49. минуту је Дејан Живков, после изврсног додавања од Томића, још боље реаговао и искоса са леве стране погодио супротан угао немоћног голмана Зрењанинаца. Био је то седми гол у актуелној сезони Живкова, први пут само један на утакмици, али вредан три бода.

Утакмица је већ на почетку попримила нежељени ток. У 12. минуту после једног дуела на средини терена млади Богдан Нонин је остан на трави. Интервенција клупског лекара Атиле Гондоша није уродила плодом. Истина Нонин је покушао да настави, али су болови били јачи у завршио је у бечејском Дому здравља, одакле су га послали на снимаје колена у Нови Сад.

Зрењанинци су дошли крај Тисе са жељом да се надигравају, имали су, стиче се утисак, у првом полувремену лопту више у поседу, али без иједне конкретне прилике за гол. Насупрот њима, Бечејци су створили пар полуприлика. Живков је од центра игралишта побегао одбрани гостију у 15. минуту, али му је понестало концентрације у завршници и голман је истрчавањем сачувао своју мрежу. Исти играч је у 41. минуту, после дуплог паса са Кобиљским, био у прилици да савлада голмана ривала, али га је лоптом погодио у тело. Најзад, у последњем минуту пре одласка на одмор, Живков је опробао шут са 18 метара, али је лопта отишла ван оквира гола.

У наставку је Живком поправио концентрацију и постигао гол у већ описаном 49. минуту. Могао је Живков да дулира вођство у 57. минуту, када га је Томић упослио, а он из прве шутирао крај истрчалог голмана и лопта је завршила крај стативе. Крмар је био у прилици у 63. минуту, али је шутирао право у голмана. Пет минута касније опасна ситуација насупротној страни. Попов је снажно шутирао искоса са леве стране, али је Милованов још боље реаговао и спречио изједначење. Варга је у 70. минуту прошао по десној страни и добро центрирао, а Живков је за мало био кратак да главом скрене лопту у мрежу. Исти тандем је у 78. минуту био на сцени, али после Живковог шута изродио се само ударац из угла.

На крају радост Бечејаца и поред не, баш, блиставог издања,и туга Зрењанинаца.  

В. Јанков

Ретка ситуација пред голом Бечејаца – фото: В. Јанков 

 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 30. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!