БЕЧЕЈЦИ ЗАРЕЂАЛИ ПЕТИ ПРВЕНСТВЕНИ ПОРАЗ У НИЗУ

Кад кола крену низбрдо, тешко их је зауставити. У ту изреку сада се уверавају момци са Тисе. Пети узастопни првенствени пораз (1:4) доживели су Бечејци у Кули, што их је полако спустило са својевремено трећег на сада девето место.

– Чудна утакмица у Кули. Прво полувреме је било наше најбоље издање од како сам преузео екипу. Готово све договорено пре утакмице играчи су испоштовали, имали смо посед лопте, изједначили резултат после вођства фомаћина, Живков је постигао гол после пет утакмица, а на претходне четири нико се није уписао у листу стрелаца. Могао је и Кобиљски до гола већ код резултата 0:0, али је лопта за мало отишла крај гола. А онда нам се у 18. минуту повредио капитен Тутњевић и то нас је пореметило, али није смело толико. Издржали смо до одласка на одмор, а у другом полувремену је била сасвим друга слика на терену. Свему је допринела и киша, која је допринела да је код другог гола прво исклизла лопта младом голману Страинићу, онда је противнички играч играо руком, али судија то није санкционисао и домаћин је повео са 2:1. Потом је Миловановић непотребно скривио прекршај за најстожу казну и ту је био крај свим нашим надањима. Једноставно, нисмо имали снаге за било какав преокрет, рапортирао нам је по повратку из Куле шеф стручног штаба Бечејаца Дамир Дакић.

Бечејци су у Кули Хајдуку 1912 супроставили следећи састав: Страинић, Варга, Воргучин (од 64. Томчић), Миловановић, Милинковић, Тутњевић (од 18. Ћук, од 75. Крмар), Ћурчић, Томић, Харди, Кобиљски, Живков.

Остало је још једн коло до краја полусезоне каравана војвођанских српсколигаша, али ће Бечејци ове недеље два пута уграти пред својим навијачиа.

– У среду од 13 сати нас чека куп утакмица против војвођанског лигаша Солунца из Карађорђева. Биће то добра увертира пред окршај са неугодним Нафтагасом из Елемира, којег нам је жреб доделио за опроштај од навијача ове јесени. Морамо добро распредити снаге за две утакмице у размаку од само четири дана. Јер, било би лепо да се, бар, на самом крају радујемо победама, закључује Дамир Дакић.

В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!