Трећи пут ове сезоне момци са Тисе ће истрчати на терен пред својим навијачима и жеља им је да забележе победоносни хет-трик. Међутим, неће то битилако остварљиво, јер у суботу дочекују Текстилац из Оџака, који је непоражен ове сезоне на три гостовања и, управо, тих седам бодова им је омогућило да су тренутно пласирани на „коти 2“.

– Ценимо ривала и осетили смо њихову снагу у „генералки“ на нашем терену, али и ми се питамо. Вредно смо радили ове недеље и жеља нам је да, колико је то могуће, поправимо утисак после гостовања у Елемиру, где смо водили и на крају остали празних шака. Речју, част Оџачанима, али где ћемо ми освајати бодовеако не код куће. Уложићемо максимум труда да одиграмо што боље и победимо, чиме бисмо стекли додатно самопоуздање пред наредни тешки изазов у Сомбору против Радничког 1912, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

У међувремену дошло је до још једног одласка. Милош Бркић је изразио жељу да напусти обалу Тисе и пресели се на Салајку у Новом Саду. Имајући у виду да успешно може да одговори у дефанизиви на оба бока, а по потреби и у везном реду, нема сумње да ће Славија његом доласком много добити.

Суботњи окршај са Текстилцем почиње у 16 сати и суђење је поверено Зрењанинцу Мариу Богићевићу, коме ће помагати његов суграђанин Дејан Радишић и Апатинац Никола Чугаљ, четврти судија је Душан Пјевац из Темерина, а делегат и контролор суђења је Милан Kракановић из Новог Сада.

Фото (В. Јанков): Милош Бркић је обалу Тисе заменио Салајком

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/