БЕГЕЈ ИЗ ЖИТИШТА СТАРТОВАО РЕМИЈЕМ

Фудбалери Бегеја, у првом колу, одиграли су без голова, против Борца из Старчева, али чини се да у клубу и нису били превише разочарани с обзиром на ток утакмице.

– Одлични гости, у првом делу, створили су нам много проблема, уз неколико изванредних прилика, да бисмо тек у последим тренуцима првог дела ми запретили. Питање је како би се меч одвијао да смо примили гол. У наставку смо их у потпуности надиграли и створили шест изванредних прилика, али лопта, једноставно, није хтела у мрежу. Кад се подвуче црта, резултат је и најправеднији. Одличној представи само су недостајали голови – каже Драган Јовић, тренер Бегеја.

Сличног мишљења био је и Срђан Текијашки, тренер гостију:

– Било је све у духу фер-плеја, са добрим темпом и много шанси. Обе екипе биле су без неколицине битних играча, али то се није осетило. Бегеј је опет домаћин, а стиже Раднички из Ковина, неугодан ривал већ четири деценије. Биће тешко то је свима јасно, али верујем да ћемо имати више среће пред голом гостију. Потрудићемо се у одбрани да сачувамо мрежу мада нам је јасно да су у тиму Радничког искусни и добри играчи. Ковинци су стартовали ремијем и сигурно ће настојати да остваре повољан резултат. Верујем да ћемо, ипак, искористити предност терена – рекао је Јован Мијатовић, повратник у Бегеј и један од најбољих у протеклој утакмици.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!