БЕГЕЈ ОСВОЈИО БОД У КИКИНДИ

УРОШ КУЧ НАСТАВИО НИЗ

Фудбалери Бегеја су у Кикинди против ЖАК-а освојили бод који им много значи у борби за опстанак, а по игри могли су и до победе, јер су, поготово у другом делу били бољи од домаћина.

Цела екипа одиграла је одлично предвођена капитеном Слободаном Грбићем, а изједначујући гол и бод донео је Урош Куч. И пре меча обећао је да ће наставити голгетерску серију.

После вођства домаћина, на почетку другог дела, играчи Бегеја кренули су на све или ништа, а агилни Урош Куч је, у 64. минуту, топовским шутем са 25 метара изненадио голмана Живкова. Био је то погодак за ТВ шпице, а ни двојица голмана не би успела да спрече разорни шут стаситог шпица екипе из Житишта.

– Драго ми је да сам омогућио екипи да освоји бод, мислим да смо заслужили и да победимо, али голман домаћина одбранио је неколико тешких удараца. И овако је добро, сада лакше настављамо борбу за опстанак. Чекују нас тешки мечеви, али верујем да ћемо сачувати статус војвођанског лигаша – каже Куч.

У претходних десет првенствених утамица, Урош Куч, који је зимус дошао из ПКБ постигао је девет олова, а током пролећа постигао је још осам у купу и пријатељским утакмицама, тако да је постао мора за голмане.

Д. Милићев

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 16. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!