БЕСПЛАТАН УЛАЗ НА УТАКМИЦУ ПРОТИВ НОВОГ ПАЗАРА

Након победе над Вождовцем протеклог викенда у Београду, фудбалери Спартак Ждрепчеве крви у доброј атмосфери дочекују Нови Пазар, наредног ривала у оквиру 24. кола Супер лиге Србије. Утакмица се игра у петак 8. марта на Градском стадиону у Суботици са почетком од 16:30 часова уз бесплатан улаз. 

Утакмицу је најавио помоћни тренер суботичана, Ђорђе Туторић – Дочекујем екипу Новог Пазара која је састављена од квалитетних појединаца. Завређују велику пажњу са обзиром да су од почетка сезоне у врху табеле. Очекујем добру и пожртвовану утакмицу, борићемо се за сваки педаљ терена, за сваку лопту, за сваки аут и корнер. Када на то додамо индивидуалне квалитете наших играча и тактику коју је спремио наш шеф Ненад Лалатовић очекујем заслужену нашу победу. Позвао бих навијаче да дођу и да нас подрже иако знамо да се меч игра у петак и да није атрактиван термин.    

Голман Александар Вулић хвали противника али очекује победу Спартака – Дочекујемо екипу Новог Пазара која има евидентан квалитет и могу да се домогну европе. Имају одличне играче на свакој позицији. Очекујемо тврду утакмицу. Ове недеље смо тренирали јако добро у једној лепој атмосфери полсе победе над Вождовцем. Позхаво бих навијаче да нас подрже у веоима важној утакмици за нас у борби за плеј оф. 

Извор:  http://www.fkspartak.com

ОБЈАВЉЕНО: 08. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!