Након пораза у Горњем Милановцу од Метлаца фудбалери Спартак Ждрепчеве крви у суботу 9. априла од 16:00 часова играју важну утакмицу против Kолубаре и последњем колу регуларног дела првенства Супер лиге. Улаз за публику ће бити бесплатан.

Утакмицу је најавио шеф стручног штаба, Небојша Вукчевић – Потпуно спремни дочекујемо наредну утакмицу. Осим Шимуре сви играчи ће бити спремни за игру. Још увек постоје теоретске шансе за улазак у плеј оф и ми у те шансе дубоко верујемо. На нама је да победимо у суботу и чекамо развој ситуације на осталим утакмицама. Играчи у меч улазе без притиска јер верујемо у оно што радимо. Ми смо у последњих седам утакмица имали серију позитивних игара у којима креиране шансе нису биле у балансу са освојеним бодовима. Притиска нема јер знамо шта треба да радимо, верујемо у себе и у потпуности смо свесни у каквој смо ситуацији.

Првотимац Лазар Туфегџић напомиње да је екипа спремна за нову победу – Улазимо максимално мотивисани у сутрашњу утакмицу. Ми сутра једноставно морамо победити и узети сва три бода, друге опције нас не интересују.