БЕЗ ЕНЕРГИЈЕ У БЕЛЕГИШУ

Поред освојеног бода, на кишном и наквашеном терену, у дуелу са амбициознијим ривалом, играчи Јединства из Старе Пазове смркнутих чела напустили су белегишку арену. Деловали су бледо, без жара и жеље да са победничким духом освоје бодове и продуже наду за опстанак.

— Код већине играча недостајало је оно што је више красило игру домаћина. Као да их је успавала победа над недељним противником у последњој провери пред старт пролећне сезоне. После лаганог вођства аутоголом Максимовића, Филип Пађен имао је шансу да увећа предност.

Пре овога и домаћини су пропустили две прилике да раније преокрену резултат.

— Разочаран сам приступом обавезама и вољним моментима – каже Дејан Грујић, шеф струке Јединства. – Осим тројице играча, остатак екипе као да није био присутан на утакмици. Разочаран сам у себе пре свега, када екипа изгледа тако лоше на терену највећа одговорност и кривица је на шефу стручног штаба. ;

Током шест дана пред важну утакмицу, на тренингу Јединства провејавала је победничка атмосфера, па се очекивало да ће се на обали Дунава уграбити плен.

– Сви су радили сјајно и ништа није указивало наовако лошу енергију. Да ли су били препотентни после високе победе у генералној проби над истим ривалом или је био неки други разлог покушаћемо да до одговора дођемо у данима пред нама. У сваком случају, лош дан може да се деси свакоме, ако нам се овакав однос према игри понови, не пише нам се добро. 

После претходног ремија код куће и помало несрећног пораза у сусрету са фаворизованим Словеном у Руми, очигледно је да се Јединство обрело у непријатној ситуацији, да у преосталих 11 кола хвата последње возове за бег из зоне сумрака.

М. Бзовски 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 26. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!