БЕЗ ПОБЕДНИКА У КОМШИЈСКОМ ДЕРБИЈУ

Спартак Ждрепчева крв – ТСЦ 0:0

Градски стадион у Суботици. Гледалаца: око 2.500. Судија: Николић Данило

Спартак Ждрепчева крв: Манојловић, Тумбасевић (80. Шћепановић), Филиповић, Богићевић, Схимура, Станић (90. Ђурасовић), Тодороски, Виторовић (70. Митровић), Бијеловић (80. Босић), Срећковић, Обрадовић

ТСЦ: Филиповић, Цветковић, Стојић, Чалушић, Милосављевић (77. Вукић), Стојковић, Томановић, Јовановић (80. Мирчевски), Ђаковац, Петровић, Ратков (77. Станојловић)

Комшијски дерби на Градском стадиону у Суботици завршен је без победника али и без голова. Обе екипе су имале своје шансе, али нису успеле да савладају противничког голмана. Истакао се голман Манојловић који је у пар наврата одличним интервенцијама сачувао домаћу мрежу.

Пре почетка утакмице уприличена је мала свечаност. Председник клуба Никола Симовић уручио је урамљен дрес са бројем 100 Николи Срећковићу за његов стоти наступ у дресу Спартака.

Почетак меча протекао је у теренској иницијативи екипе из Бачке Тополе, први шансу коју су имали у 11. минуту голман Манојловић је отклонио. Спартак је први пут озбиљније запретио у 36. минуту, Тумбасевић је упослио Схимуру који центар шутом лопту шаље до Бијеловића који са десетак метара не успеца да погоди оквир гола.

Друго полувреме почело је идеалном приликом за ТСЦ. Сам испред голмана Манојловића нашао се Саша Јовановић који није успео да савлада одличног домаћег чувара мреже. Гости су нову шансу имали у 69. минуту, из акције коју је требао да заврши Ратков међутим поново је Манојловић био на висини задатка. Само два минута касније Спартак је одговорио преко Марка Обрадовића, али на жалост суботичке публике лопта након његовог шута одлази тик изнад пречке. До краја утакмице обе екипе су имале по једну прилику, међутим мреже су до краја меча мировале.

Извор: http://www.fkspartak.com

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!