БИЋЕМО КОНКУРЕНТНИ ЗА ВРХ ТАБЕЛЕ

Спартак је пре две недеље почео припреме за нову сезону. Суботичани тренирају јаким интензитетом по дуплом програму свакодневно под диригентском палицом шефа струке Славка Петровића и његових сарадника Савића, Туторића, Пашталића и Торбице. Тим је претрпео велике кадровске промене, али и поред многобројних одлазака костур екипе је на окупу и уз неколико адекватних појачања Голубови ће бити јак ривал свима.
– Тренирамо два пута на дан у жељи да нову сезону дочекамо максимално спремни. Све иде по плану, оно што је најважније за сада нема повређених играча. Претходне две недеље су протекле у раду на теренима Градског стадиона у Суботици, одиграли смо и једну пријатељску утакмицу у Сомбору са Радничким, а сутра путујемо на Златибор, где ћемо наставити са радом – каже Владан Видаковић (са слике).
Суботичани су претрпели велике кадровске промене када је тим у питању. Много играча је отишло из јата Голубова, а може да се деси да још неко до краја прелазног рока промени средину.
Промене екипа на крају сезоне су неизоставне, па и код нас, јер су неким играчима уговори истекли, доста њих се споразумно растало са Спартаком. Туфегџић је реализовао трансфер, а с обзиром да је прелазни рок дуг ситурно да се може десити да још неко напусти Суботицу.
За сада су само двојица новајлија званично задужила плаво-бели дрес суботичког суперлигаша.
– Дошли су нам Марко Обрадовић и Димитрије Табаковић, има доста младих играча који се труде да се докажу и изборе своје место за останак у Спартаку. Искрено се надам да ће доћи још неколико искуснијих и добрих итрача да појачају тим да се можемо равноправно такмичити са осталим екипама. Мислим да ће ове сезоне лита били доста јача и конкуренција већа и због тога су неминовна појачања како би остварили своје планове.
Спартак сутра креће на Златибор где ће наредне две недеље одрадити други део припрема.

М.Новковић

ТРИ ПРОВЕРЕ НА ЗЛАТИБОРУ

Спартак ће од 14. до 26. јуна боравити на Златибору где ће одрадити други део припрема, али и уигравати тим. Одиграће три меча, а противници ће им бити Сутјеска из Никшића (20.јун), Младост из Лучана (25. јун), док се за 15. јун траже ривали.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!