БИВШИ НАПАДАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ СТИЖЕ НА ПОЗАЈМИЦУ У ТСЦ

ЛАЗЕТИЋ ДОВЕО ЛАЗЕТИЋА

Није ишло у Милану, није му се посрећило на позајмицама у Алтаху и холандској Фортуни Ситард. Некадашњи нападач Црвене звезде Марко Лазетић покушаће да каријеру оживи у тренерској радионици рођеног стрица Жарка Лазетића. Спорт Клуб преноси да ће момак рођен 2004. године наредну сезони провести у редовима ТСЦ-а као позајмљени фудбалер Милана.

Донекле, и очекивано. Српском представнику у Лиги Европе потребно је појачање на позицији нападача, после одласка Марка Ракоњаца у Мађарску. Некада једном од најталентованијих нападача у земљи потребан је клуб који ће му омогућити да се развија кроз адекватну минутажу.

ТСЦ је већ ангажовао штопера Макија Бањака у току прошле сезоне, на истој позицији стигали су и хрватски интернационалац Лука Цапан, као и повратник из иностранства Душан Стевановић, као и десни бек Стефан Јовановић.

Уговор је продужен са голманом Немањом Јоргићем, офанзивним везистом Бенцем Шошом, а професионални уговор потписао је Стефан Трајковић. Клуб су напустили Горан Антонић и Милош Цветковић, којима су истекли уговори, искусни десни бек потписао је за Чукарички.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 17. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!