БЈЕЛИЦА: МОЖЕМО СА СВИМА У ТРКУ

Нафтагас је киксирао на гостовању лидеру у Инђији, а за пораз (1:4), Елемирци тврде да је превисок и да не очитава дешавања на терену. Меч против Железничара је архивиран и изабраници тренера Предрага Кандића, окренули су се гостовању Омладинца.

– Новобановчани су у силном узлету, из девет последњих мечева уписали су осам победа, што јасно говори о њиховом квалитету и амбицијама које су везане за врх. Сад су трећи, пет бодова испред нас и циљ је да се максимално супротставимо, нападнемо и остваримо добар резултат. Имамо подршку навијача, марљиво радимо и из сјајне атмосфере коју негујемо, можемо до циља – поручио је Миленко Милаковић, помоћни тренер.

Домаћин не може да рачуна на искусног везисту Александра Чигоју, а због повреде, није био ни у саставу на гостовању у Инђији.

– Ценимо сваког ривала, а са свима можемо да се надигравамо, без обзира где се налазе на табели – поручио је одлични Никола Бјелица, адут одбране Нафташа. – Омладинац је, можда, за неке изненађење, за нас није, имају квалитетну екипу и после слабијег старта, ушао је у форму и јури трон. Не прете само преко Добријевића, долазе из другог плана и треба да будемо обазриви. Нападом се долази до победе, али треба да будемо стрпљиви и са концентрацијом на највишем нивоу да бисмо остварили циљ.

Б. Ц. 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!