БЛАЗОВИЋ НИЈЕ ВИШЕ НА КЛУПИ

Фудбалери Борца из Старчева у протеклој сезони бележили су добре резултате у Војвођанској лиги Исток и завршили на трећем месту. На клупу је од 20. кола четврти пут сео тренер Миљан Блазовић који је на крају сезоне, ипак одлучио да се повуче. Дуго година је у клубу и поново ће предводити омладинце Борца.

 – Прихватио сам одлуку челника клуба да предводим сениоре до краја сезоне. У протеклом делу клуб је бележио добре резултате и задовољан сам како су играчи одрадили посао са мном. Договор је био да завршим сезону, коректно сам обавио задатак и поново сам се вратио послу у раду са млађима.

Блазовић је четири пута био на клупи Старчеваца и увек преузимао врућ кромпир у руке и то је било успешно.

 – Два пута сам на клупи Борца освајао треће место што је највећи успех клуба у Војвођанској лиги. Надам се да ће сад наћи право решење на месту тренера и који ће наставити у новом првенству са истим амбицијама као у протеклој сезони кад смо завршили у горњем делу табеле – истакао је Блазовић.

Руководство Борца имаће задатак да у скорије време нађе замену за Миљана Блазовића, јер старт припрема је заказан за почетак јула.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!