БЉЕСАК БЕЧЕЈАЦА ПРОТИВ ЗРЕЊАНИНАЦА ОХРАБРУЈЕ

Свака победа је битна, али када је резултат 6:0, онда се то посебно памти. Бечејци су ове полусезоне два пута имали ту (не)срећу. Прво су изгубили поменутим резултатом у Оџацима од лидера Текстилца, а у минулом колу су истим резултатом победили последњепласирани Раднички из Зрењанина.

– После серије пораза, прија овако висока победа, која нам је вратила самопоуздање, па сада осокољени очекујемо Подунавац из Белегиша. Добро је и да се нови тренер Дамир Дакич уверио да је дошао у клуб који има потенцијал. Искрено, очекујем да ћемо до краја сезоне играти квалитетније и бележити томе адекватне резултате, вели најбољи играч утакмице Итан Дервиши.

Јесенас је у читавој полусезони постигао три гола, а сада на једној утамици исто толико.

– У сениорској конкуренцији сам пре две године три пута затресао мрежу у Петроварадину, а у млађим категоријама је било тога неколико пута. Очекујем да будем ефикаснији до краја сезоне. Понављам, вратили смо самопоуздање и бићемо опет екипа која плени игром и резултатима, обећава Итан Дервиши.

Прилика да отврди речено је већ у суботу. Вољом жреба, Бечејци  две утакмице заредом играју крај Тисе. Екипа из Белегиша је познта по томе да прима мало голова, па је додатни изазов надмудрити такву одбрану.

В. Јанков  

 
ОБЈАВЉЕНО: 02. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!