БОЧKАЈ: ПРЕД НАМА ЈЕ УТАKМИЦА СЕЗОНЕ

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе у недељу 22. маја од 18:30 часова на свом стадиону ТСЦ Арена дочекују екипу Војводине у последњој првенственој утакмици са намером да освоје сва три бода и остану у игри за Европу.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић истакао је да очекује тежак, напет и неизвестан дуел са Војводином, у којем је сигурно да ће обе екипе покушати да победе

„По традицији, Војводина је трећи клуб у нашој земљи. Ове сезоне нису испунили ни минимум онога што се од њих очекивало, али то је вероватно сплет разних околности. Сигуран сам да ће на утакмици против нас бити веома мотивисани и да ће дати максимум. Имају феноменалне играче и тренера кога познајем и изузетно ценим“, казао је Лазетић.

Лазетић је додао да са великим поштовањем дочекујепротивника и да је свестан да резултати које постижу у последње време нису реални.

„Војводина је и појединачно и тимски веома опаснаи нећемо дозволити да нас изненаде, већ ћемо се добро припремити.Веома је важно то што ми и у последњем колу имамо шансу да остваримо циљ.Немамо ту растерећености коју има Војводина и коју ја лично не волим јер сам свестан да она може да води у оба смера. Из те растерећености може да се деси да противнику све полази од руке јер се тренутно не боре за пласман, али друге стране ја волим и притисак под којим смо, јердобар резултат морамо да постигнемо како бисмо остварили циљ“, рекао је Лазетић и додао:

„На жалост, резултатом против Радничког нисмо себи загарантовали да судбину држимо у својим рукама, већ смо дозволили да зависимо од друге утакмице. Ипак, то не сме да нас оптерећује. Држаћемо фокус на услову свих услова – победи.Бићемо спреми,показаћемо добру игру јер само тако можемо да остваримо повољан резултат“.

Играч средине терена Берталан Бочкај, који је недавно добио позив да игра квалификационе утакмице за младу репрезентацију Мађарске, је нагласио да су играчи ТСЦ-а професионалци и да их одлагање утакмице није омело у припремама.

„Биће то веома тежак меч, могу да кажем најтежи ове сезоне. Треба да будемо концентрисани и не смемо да правимо грешке попут оних у Нишу. Тамо смо се лоше показали, поготово у првом полувремену. Али, ако против Војводине будемо играли онако како знамо, и ако свидамо 100 одсто своје енергије, нећемо имати проблеме. Одлагање утакмице ништа није променило.Одиграћемо исто ито нећеимати резултатски значај. Стандардно се припремамо, није нам важно да ли играмо у суботу, или у недељу, важно је да победимо“, закључио је Бочкај.

Утакмица ТСЦ – Војводина игра се у недељу 22. маја од 18.30 ччасова на стадиону ТСЦ Арена у Бачкој Тополи, а пренос је обезбеђен на каналу Арена Спорт 1. ФK ТСЦ је тренутно 6. на табели са 48 освојених бодова, док је Војводина на 7. месту са 42 бода.

Извор:  https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 21. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!