БОД ЗА БАРАЖ

ИНЂИЈА ПРОКОЦКАЛА ДИРЕКТАН ПЛАСМАН У ЕЛИТУ

Историја се понавља као и минуле сезоне, Инђија ће кроз бараж покушати да постане члан елитног друштва.
Слово на папиру је јасно ,,зеленима“ ће, у последњем колу, против РФК Графичара бити довољан и бод за трећу позицију.

Са друге стране, Сремцима ће, у случају неуспеха, а уколико Текстилац и Смедерево 1924 приграбе цео плен, бараж остати санак пусти. Обзиром да је клуб са стадиона крај железничке станице, после 30. кола. био трећи, изнад екипе из Оџака и Смедерева, у случају изједначеног броја бодова, биће у предности.

Јован Голић, шеф струке, бираним речима прозборио је о учинку тима у плеј – офу.

– Знали смо да ће прве четири утакмице бити кључне, јер смо играли са директним конкурентима за прва четири места, уз акценат на друго које директно води у виши ранг. Стицајем околности, на које стручни штаб и играчи на
терену нису могли дау тичу дошло је до половичног учинка, од две победе и два пораза.

У кључном окршају за трећу позицију члан прволигашког каравана из Срема на другој страни терена имаће растерећеног противника, РФК Графичар.

– Последњи меч биће нам важан, јер треба да обезбедимо место у баражу. Не желим, ипак, да се екипа оптерети, нећемо притисак. Ако у обзир узмемо многе околности, које су биле лоше по нас, сматрам да смо већ направили велики успех овако високим пласманом.

Минуле сезоне, Инђија је у баражу, стала на црту Радничком из Ниша. Били су „зелени“ пред вратима вишег ранга, али из разних околности није им се дало. Јовану Голићу сада је свеједно коме ће на црту,ако до њега уопште и дође.

– Уколико будемо играли у баражу, суперлигаш ће бити фаворит. У том мечу међутим, нећемо имати шта да изубимо, могли бисмо само да добијемо, а у тим околностима можемо да пружимо максимум и будемо најбољи – јасан је
Јован Голић.

Ј. Радисављевић

СКУПА ЦЕНА ПОРАЗА ОД ТЕКСТИЛЦА

Сумирајући учинак у плеј-офу шеф струке Инђије, није се либио да каже који мечеви су били камен спотицања.

-Нисмо себи смели да дозволимо кикс код куће у дуелу са Текстилцем, у првом колу доигравања 0:1. На Старој Карабурми могли смо боље да прођемо, ОФК Београд је у том тренутку већ осигурао прво место, са мало мотива ушао је у меч, али нисмо знали да искористимо тај тренутак. С друге стране, на гостовању Јединству показали смо колико можемо и вредимо, али било је то мало за другу позицију и директан пласман у највиши ранг.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!