БОД ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО

ЖЕЛЕЗНИЧАР РЕМИЗИРАО У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ, АЛИ НАПРЕДОВАО НА ТАБЕЛИ

Фудбалери Железничара, на гостовању у Сремској Митровици, одиграли су без голова и са бодом попели се на трећу позицију.
У отвореној и тврдој игри, имали су прилике и за победу, али и фудбалери Радничког, у појединим деловима игре, били су бољи.
– Иза нас је трећа утакмица за десет дана, била је добра, са јаким домаћином – каже Томислав Сивић (на слици), шеф стручног штаба.- Задовољан сам ремијем, добро смо играли у дефанзиви, боље него у Инђији када смо остали без бодова. У отвореном дуелу имали смо прилике, као и домаћин, па је један детаљ могао да преломи. Резултат је реалан однос снага на терену.
Панчевци су очекивали да после убедљиве победе у дуелу са Металцем на стадиону крај Тамиша наставе успешну серију.

– Задовољан сам и бодом, јер смо напредовали једно место на табели и задржали корак са водећим тимовима. Морамо да наставимо жестоко да радимо и да се што боље припремимо за наредне изазове. Имамо много добрих играча и тим, све то треба да дође на место, али потребно је само мало времена и стрпљења.

Сутра је на програму 11. коло, али меч Железничара са Мачвом је одложен, јер Шапчани имају обавезе у Купу Србије са Црвеном звездом.

– Искористићемо термин да одиграмо меч са српсколигашем Торлаком на нашем терену. Шансу ће да добију играчи са мањом минутажом, биће нам ово припрема за дуел са Лозничанима. Знамо да нема лаких ривала и гостовање у Клупцима биће нам трећи јак ривал од четири у кратком року. Ценимо домаћине, а посао ће да нам буде отежан јер ће настојати да поправе утисак после пораза од Рада – рекао је Сивић.

Б. Стојковски

ОДЛОЖЕНА ДВА МЕЧА

Због ранијег одигравања појединих утакмица у шеснаестини финала Купа Србије, Александар Пивић, директор такмичења Супер лиге и Прве лиге Србије одложио је две утакмице 11. кола.
У новом термину играће се мечеви Железничар – Мачва и Златибор – Раднички (СМ),јер ће Шапчани и Митровчани у купу играти са Црвеном звездом и Партизаном.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!