Фудбалери Железничара вратили су се на победнички колосек и на свом терену савладали су неугодног ривала, Радиички (Сремска Митровица) – 2:0 Стрелци су били Јордан Јовановић и Александар Симчевић, па је продужена нада би могли и до пласмана у бараж.

Панчевци имају жељу да стигну до Супер лиге Србије и три кола пре краја заузимају пето место, само два бода мање од Инђије и ИМТ, а та два места воде у доигравање. Драган Перишић, шеф стручног штаба, задовољан је игром са у последњем мечу са Митровчанима.

Остварили смо циљ, освојили смо вредна три бода, али идемо даље, опуштања нема. У мечу са Митровчанима слабије смо одиграли прво полувреме, али момци су показали менталну снагу у наставку су заиграли неупоредиво боље и на крају заслужено славили. На тренинзима је уочљива велика жеља, имају велики мотив да сезону завршимо међу чстири најбоље екипе и оптимиста сам по том питању.

У преостала три кола, на стадион крај Тамиша стижу Лозница и ОФК Жарково, а Панчевци ће бити гости ИМТ-а.

-Пред нама су тeшки ривали, али имамо квалитет да наставимо серију добрих резултата и да освојимо што више бодова. Лозничачане добро познајемо, недавно смо одмерили снаге и знамо да нам неће бити лако. Размишљамо само о овом дуелу, гости имају добар састав, са више сјајних појединаца, а тек после меча и надам се повољног рсзултата, размишљаћемо о последња два дуела у првенству. Идемо постепено, победа нам је императив и очекујем да ћемо пружити још једну квалитетну игру и остварити позитиван резултат. Убеђен сам да ћемо после добрих пролећних игара и резултата имати подршку какву су момци и заслужили, очекујем навијаче у великом броју.

Пред меч са Лозничанима, сви играчи су у конкуренцији за састав.

-Момци раде добро и максимално су спремни, без обзира ко ће на терен, очекујем да ћемо освојити три бода. Атмосфера је позитивна и сви верујемо да можемо до циља и пласмана у бараж за Супер лигу – рекао је Перишић.

Аутор: Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs