БОЈАЖЉИВО ОД СТАРТА

ПРВИ ПОРАЗ БЕЧЕЈАЦА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ, НА РЕДУ ИЗАЗОВ СА ДИНАМОМ 1945

Фудбалери ОФК Бечеја 1918 доживели су у Бачкој Паланци први пораз (0:1), али нису разочарали. Изостала су тројица, Никола Варга још повреду колена, Николу Томића је за постељу везала вирусна инфекција, а Александар Ћук је на тренинту повредио скочни зглоб. Треба додати и Дејана Живкова, који је повређен стигао крај Тисе и још није био у комбинацији за излазак на терен.

 – Недостајала нам је и срећа да се вратимо непоражени. Ушли смо у угакмицу бојажљиво и прво полувреме, када су Паланчани у 16. минуту постигли једини гол, припало је домаћину, али смо у наставку били бољи. Најближи голу били смо у ситуацији када се Ненад Кудрић дриблингом ослободио чувара и са десет метара шутирао у угао, али лопта је уздрмала пречку. Одбитак је Попадић проследио до Томчића, који је добро шутирао, али голман је још боље реаговао — каже тренер Лазар Дабижљевић.

У шанси је био и капитен Тутњевић када је, после ударца из угла, главом шутирао, а голман изузетно реаговао.

 – Игор Кудрић се нашао сам пред голманом и могао да проигра Томчића, али оклевао је и још једна лепа прилика отишла је у неповрат. Према игри нисмо заслужили пораз, али све је то саставни део фудбала и окрећемо се мечу са Панчевцима пред нашим навијачима. Очекујем да сва тројица буду на располагању а постоји могућност да и Дејан Живков први пут буде у комбинацији.

Захваљујући победама у прва два кола, момци са Тисе су у горњем делу табеле. Динамо 1945 није најбоље стартовао и стиже са само бодом.

В. Јанков

ДЕБИТОВАО: Млади Никола Тедић са Милошем Андрићем, спортсим директором

ФОТО: В. Јанков

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 02. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!