БОМБА: ЗВЕЗДА МЕСЕЦИМА ЈУРИЛА РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ГАНЕ, ОН ЗАВРШИО У СУБОТИЦИ

Едмунд Адо потписао уговор са Спартаком до јуна 2025. године

Досадашњи фудбалер Шерифа Едмунд Адо, потписао је уговор са Спартаком до јуна 2025. године, саопштио је клуб из Суботице.

Адо (22) игра на позицији везног фудбалера, а професионалну каријеру почео је 2019. године у словачкој Сеници. Он је потом 2021. прешао у Шериф, а за репрезентацију Гане одиграо је осам утакмица.

Црвена звезда је прошле године неколико пута покушавала да ангажује Ада, али до договора представника два клуба није дошло.

– Адо је огромно појачање за наш клуб и верујем да ће се већ током припрема потпуно уклопити у екипу и показати сав свој квалитет. Иако није играо последњих шест месеци, сигуран сам да ће брзо ући у форму и пружати добре партије. Спартак је финансијски веома стабилан клуб, пре свега захваљујући нашем новом потпредседнику и суфинансијеру Гаги Антонијевићу. Циљ Спартака у наставку сезоне је борба за место које води у плеј-оф – рекао је председник Спартака Никола Симовић, пренео је званични сајт клуба.

Едмунд Адо је изјавио да је задовољан пријемом у новом клубу.

– Изузетно су ме сви лепо прихватили у клубу и драго ми је да сам овде. Нисам још имао прилике да тренирам са момцима, али сам на интернету погледао хајлајтсе са последњих неколико утакмица. Мислим да Спартак има квалитетне фудбалере, дошао сам да им помогнем. Знам које су амбиције клуба, надам се да ћемо створити добру атмосферу и заједно остварити циљеве – рекао је Адо.

Спартак је први део сезоне у Суперлиги Србије завршио на 11. месту на табели са 18 бодова.

ФОТО: ФК Спартак

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!