БОРАЦ ИЗ ШАЈКАША ПОГОДИО СА ДУШАНОМ ПОДГОРЕЛЦЕМ, НА ПРОЛЕЋЕ ОФАНЗИВОМ ДО МИРНЕ ЛУКЕ

На „врућој“ тренерској клупи Борца из Шајкаша протекле јесени седела су тројица стручњака. После Небојше Филиповића и кратке епизоде Јелина, од осмог кола екипу је преузе искусни Душан Подгорелац и Борац је почео да бележи очекиване резултате. Позитиван скор (четри победе, три пораза), од тога четири тријумфи у последњих пет кола омогућили су екипи да се вине до деветог места на табели Српске лиге, Војводина.

Прелазни рок у Шајкашу био је прометан и по шест играча је напустило и стигло као замене. Клуб су напустили голман Петровић, Аћимовић, Радиновић, Алексић, Топић, Пљошта и Пановић. Њихова места требало би да попуне два бонус голмана Тодић и Јешић, штопер Петровић, бекови Витас и Павловић, у вези Ракић и Тедић, у нападу Љубојевић, Крстевски и Шер. Остала је окосница тима, играчи који су изнели највећи терет првенствених окршаја: Мирковић, Парошки, Максимовић, Гојковић, Бурсаћ, Гргић, и три бонуса Ромић, Девушић И Бугарин.

Одиграли су четири контролне утакмице, са Славијом из Новог Сада (1:1), Јединством из Банатског Карађорђева (0:1), Војводином из Перлеза (6:0), Шајкаш Ковиљ (2:2). У суботу играју са Бегејом из Житишта и генералка је са Кабелом.

Како већина играча има радне обавезе, тренира се у вечерњим сатима, под светлошћу рефлектора (одиграли две утакмце). Тренер Подгорелац на располагању има 19 играча и сматра да је то довољан број за попуну ростера.

У стручном штабу, поред Подгорелца су Јован Недић, Стефан Добрић и Мићко Бјекић.

Стручни штаб ФК Борац Шајкаш – фото: Д.Подгорелац

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 14. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!