БОРАЦ (Ш) – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 0:1

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

Борац (Ш) – Омладинац (НБ) 0:1 (0:0)

Шајкаш – Гледалаца: 150. Судија: Горан Тешановић (Србобран) 6,5. Стрелац: Тодоровић у 81. минуту. Жути картони: Парошки, Максимовић (Борац), Станисављевић, Ахчин (Омладинац).

БОРАЦ: Петровић 7, Парошки 7, Аћимовић 6, Топић 6,5, Гојковић 6,5, Пановић 6 (од 54. Бурсаћ 6), Ромић 6,5, Бугарин 6,5 (од 54. Пјошта 6,5), Девушић 6 (од 46. Максимовић 6,5), Радиновић 6,5 (од 87. Малешевић -), Мирковић 7.

ОМЛАДИНАЦ (НБ): Благојевић 7,5, Савић 7, Мисић 7, Милићевић 7, Станисављевић 7,5, Добријевић 7, Ахчин 7, Дашић 7 (од 76. Биочанин -), Димитријевић 7, Тодоровић 8, Кнежевић 7 (од 57. Станимировић 7).

Играч утакмице: Томислав Тодоровић

Прошле сезоне вицешампион је дефинитивно преузео фењер након десет српсколигашких рунди, иако је то могао да исправи у сусрету са Новобановчанима, после суботњих мечева.

Реализација је изостала и са гостима из Нових Бановаца, па ученици тренера Подгорелеца више од 450 минута не знају за погодак. Да мука буде још већа, после Првог маја и Железничара и Омладинац се сладио бодовима у Шајкашу.

У 15. минуту, Пановић је послао паралелну лопту са голом, међутим никога није било у завршници, а у наставку акције Бугарин је изнудио само корнер, после ударца.

На другој страни, капитен Топић је оклевао у намери да врати лопту главом Петровићу, из другог плана утрчао је Кнежевић, али није био довољно спретан да то казни.

Добријевић је штиклом на средини заслужан за шансу, коју је припремио Ахчин, док је Дашић слабо шутирао, и ситуацији када је Петровић напустио гол, а Парошки са линије спречио капитулацију.

У 57. минуту, Ромић је погрешио на средини, а Тодоровић гађао крај стативе.

Потом су уследиле триш прилике домаћих, прво је Бурсаћ покушао главом, а затим Гојковић у два наврата, најпре се после слалома касно одлучио на ударац, па се све завршило гол-аутом, а други пут је распалио са 17 метара и статива је била Благојевићев савезник.

Одлука је пала у 81. минуту, бодове гостима донео је Тодоровић, на пас Станимирића, савладао је голмана Борца и бодови иду за Нове Бановце.

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 16. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!