БОРАЦ (Ш) – ТИСА 2:1 (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

Борац (Ш) – Тиса 2:1 (0:1)

Шајкаш – Гледалаца: 300. Судија: Марио Богићевић (Зрењанин) 7,5. Стрелци: Мирковић у 7З. и Јованић у 76. за Борац, а Кудрић у 35. минуту за Тису. Жути картони: Топић, Шево, Ренић, Божић, Станковић, Јованић (Борац).

БОРАЦ (Шајкаш): Петровић 7,5, Ђорђиевски 6,5 (Гргић 7), Топић 7, Стојановић 7, Д. Ђурић 7, Гојковић 7, Шево 7, Ренић 7,5 (Цекић -), Мирковић 7,5, Божић 7, Јованић 7,5 (М. Ђурић -).

ТИСА: Антић 7, Свитић 7, Славуљица 7 (Васић -), Фејеш 7, Томишић 7, Јоветић 7, Николин 6,5, Провчи 7 (Крмар 7), Килибарда 7 (Миликић 6,5), Золнајић 7, Кудрић 7,5 (Арежина -).

Играч утакмице: Јованић

У отвореној игри гости су се показали као квалитетан састав. У 21. минуту Кудрић је у контри шутирао, али се истакао голман домаћина Петровић. У 33. минуту опет је Кудрић био у прилици, али је Мирковић изблокирао ударац. Игор Кудрић је побегао у 35. и са линије шеснаестерца погодио доњи угао за вођство гостију. У последњим тренуцима првог дела Провчи је одлично шутирао, али се истакао Петровић.

У наставку домаћини су кренули агилније и атаковали према голу гостију. Дејан Ђурић је у 52. лепо шутирао, истакао се Антић и лоптуу избио у корнер, да би у 59. минуту Фејеш одлично прошао, а Петровић се истакао добром одбраном. У 63. Ренић је замало шутирао поред стативе. Десет минута касније одлично набачену лопту Гргића искористио је Игор Мирковић и главом послао под пречку Антића за изједначење. Три минута касније Ренић је одлично убацио, а још боље се кретао Лука Јованић и ефектно, трзајем главом, погодио угао за коначан резултат.

 

 

Аутор: С. М. Петровић

Извор: http://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 23. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!