БОРАЦ (САКУЛЕ) – ХАЈДУК 1912 (КУЛА) 3:1 (ВИДЕО)

Сакуљани су сигурном игром на домаћем терену заслужено дошли до три бода против неугодног Хајдука. Гости су били бољи у првом полувремену и само захваљујући сјајним одбранама голмана домаћих Kозула нису постигли више од једног гола. Хајдук је дошао у вођство у 11.минуту. Плавшић је центрирао са леве стране а на првој стативи највиши је био Влаисављевић и главом послао лопту у мрежу 0:1.

Из јединог шута у оквир гола у првих 45 минута Сакуљани су стигли до егала. Након дуже акције, Недић је шутирао са двадесет метара и погодио гол гостију за 1:1.

У наставку је много бољи био Борац. Десни бек Закоч је у 61.минуту центрирао са десне стране а резервиста Радић је на другој стативи одлично скочио и закуцао лопту главом у мрежу за 2:1.

Још неколико прилика су домаћини пропустили у наставку. Ипак у првом минуту надокнаде постигнут је нови погодак екипе из Сакула. Тек што је ушао у игру Петровић је асистирао Милану Шусњару за гол. Искусни нападач је изашао сам испред голмана гостију Дринчића и рутински га савладао. Борац је победом учврстио место у средини табеле, док је Хајдук и даље у тешкој ситуацији око опстанка у лиги.

 

 

Извор: https://www.msport.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 18. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!