БОРАЦ СВЕ ПЛАТИО

Показали су играчи севернобанатског српсколигаша да могу бити на нивоу кад је најпотребније и после три везана пораза и победом у дуелу са Борцем, вратили се на колосек. Уписали су четврти тријумф, а све је било решено у размаку од четири минута, пре истека сата игре.

Први је погодио Александар Мирков, а затим и појачање, нова ударна игла, Алекса Спаић (24) који је последњег дана прелазног рока стигао из Требиња.

– Захвалан сам целом тиму, момци су ме лепо, као и још двојицу новајлија, прихватили, а против Борца, пружили смо добру игру и честитке иду свима, а не само стрелцима. Били смо бољи од ривала, увек може и боље, али после три везана пораза, најважније је што смо уписали три бода. Треба да наставимо у оваквом ритму, противник се није много питао и увек је добро када је тако – каже Спаић.

Надовезао се и Владимир Шпоња, шеф струке:

– Тројица су нам се прикључила током последње седмице прелазног рока, брзо су се адаптирали на нову средину и већ после 90 минута јасно је да ће имати велики утицај на нашу игру. Осим Спаића, прилику је од почетка добио Никола Дукић, а на полувремену и Немања Чеман и у одређеној мери задовољили су поготово што смо били под великим морањем. Борац има индивидуални квалитет и сигурно ће да исплива у наставку трке и зато су ови наши бодови још вреднији. Желели смо висок интензитет меча, имали велику жељу, тражили шансу и на крају се много потрошили, али и заслужено радовали, јер смо били дисциплиновани свих 90 минута – каже Шпоња (са слике). 

Кикинђани ће, у суботу, бити домаћини Пощнавцу из Белегиша.

– Ривал је у врху „Војводине” кад говоримо о дисциплини, а сјајно га предводи колега Стевановић и сигурно долазе са великим амбицијама. Припремамо се за ситуације у којима је Подунавац показао да је опасан. Поново ће да одлучују детаљи и само ако наша концентрација буде на високом нивоу могли бисмо да очекујемо нову победу – јасан је Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!