БОРАЦ У ПРОБЛЕМИМА

ВИРУС ПОКОСИО ЕКИПУ ИЗ ШАЈКАША

Српсколигаш Борац из Шајкаша данас ће одиграти генералку против новобановачког Омладинца, а тренер Небојша Филиповић пожалио се на здравствени билтен.

– До сада смо имали шест тестова и кад сам се понадао да ће погон у последњој провери бити комплетан, високе температуре и вируси захватили су неколицину играча, па не могу на терен. Шта да се ради, виша сила и ваљда ће до старта и меча са Тисом, сви да буду на располагању – каже Филиповић.

Новајлије су: Бранислав Пјошта (Станишић), Борис Зечак (Нови Сад), Никола Павловић (Младост ГАТ), Милош Попадић (Бечеј), Дејан Зељковић (Дервента), Владимир Парошки (ШФ Петар Пуара) и Марко Ковачевић (Инђија).

 – Задовољан сам у Борцу, прија ми атмосфера у тиму. Жао ми је, што у припремним мечевима никад нисмо били комплетни, увек је неко недостајао, због вируса или ситних повреда. И мене је вирус био закачио, али успео сам да пребродим. На мени је да се докажем у првенству, да добро одрадим посао због којег сам ангажован и узвратим за сјајан пријем. Само да будемо здрави и комплетни и верујем у добре резултате – рекао је нападач Марко Ковачевић, спреман за тандем са Страхињом Крстевским, који је јесенас постигао осам голова.

Последњу проверу Шајкашани неће одиграти пред својим навијачима.

– Бићемо домаћини у Будисави, терен дотерујемо за старт првенства – каже тренер Филиповић.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 25. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!