БОРБА ЗА ЈЕСЕЊЕ ПОЧАСТИ

ДЕРБИ СРПСКЕ ЛИГЕ ВОЈВОДИНА У РУМИ, ДРУГОПЛАСИРАНИ СЛОВЕН ДОЧЕКУЈЕ ЛИДЕРА ИЗ ИНЂИЈЕ

У Руми ће, данас, горети, јер ће се лидер, Словен, и Железничар, другопласирани на табели Српске лиге Војводина, борити за међусобни престиж, бодове и јесење почасти.

Удариће јунак на јунака и нема сумње да ће све прштати од акција, пасова, дриблинга, удараца, одбрана… Железничар се шепури са трона, док су Румљани у заостатку један бод, али игра се на терену Словена. Улог је огроман, простора за грешке нема, а калкулације и ризични потези морају бити сведени на минимум.

Осим што ће копља укрстити први и други, меч ће бити посебан и по томе што ће све очи боти упрте и у двојицу првих стрелаца лиге. На лидерској позицији је Славољуб Ђокић из Железничара, а у стопу га прати искусни Брана Илић. Голмани оба тима имају разлога за бригу.

Зоран Васиљевић, шеф струке српсколигаша из Руме, спремио је изабранике за борбу прса у прса, а уочи окршаја није желео много да се разбацује речима, руководећи се правилом да је терен мерило.

– Пред нама је кључна утакмица са Железничаром. Циљ нам је, наравно, да победимо и одржавамо темпо око првог места. Знамо да је пред нама велики изазов, али спремни смо. Верујемо у тимску снагу и рачунамо на подршку навијача, на свакој утакмици много нам значи. Гледаоцима био поручио да могу да очекују борбу до последњег тренутка – истакао је Зоран Васиљевић.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!