БОРБА ЗА СПАС ДО КРАЈА

ЈОВАН КОКИР, ОФАНЗИВНИ ВЕЗИСТА НОВОГ САДА, ОЧЕКУЈЕ УСПЕШНИЈЕ ПРОЛЕЋЕ

РФК Нови Сад, предва дана, добио је највеће појачање у прелазном року. Верност Канаринцима продужио је Јован Кокир и на Детелинари остаће до краја првенства. Одлични офанзивни везиста, после повреде, због које је паузирао готово шест месеци, вратио се на терен и у дуелу са ИМТ-ом показао да Видак Братић, шеф стручног штаба, може озбиљно да рачуна на њега. Мајсторија је била довољна да прволигаш резултатски надвиси члана елитног друштва.

– Све полако долази на место и задовољан сам како иде за сада. Вратио сам се после тешке повреде, збо гкоје сам паузирао шест месеци и ужелео сам се фудбала. После разговора са људима из клуба одлучио сам да продужим уговор на још шест месеци. Убеђен сам да је то добар потез и да ћу имати прилику да се вратим у стару форму – рекао је Јован Кокир.

Пред Новосађанима је, у другом делу такмичења, жестока борба за опстанак.

– Нема предаје, биће борбадо краја. Имамо младу екипу и са неколицином искусних могли бисмо да остваримо циљ. Свесни смо да неће бити лако, али на утакмице нећемо са белом заставом, даћемо све од себе да од старта покажемо да заслужујемо место у овој конкуренцији,да нисмо клуб који се лако предаје.

Гол у дуелу са ИМТ-ом је само најава оног што може да пружи клубу.

– Важан ми је тај гол, за повратак пољуљаног самопоуздања после повреде. Верујем да ћу искуством помоћи младом тиму да стигне до жељеног циља, убеђен сам да то можем да урадимо. Никада нисам био песимиста, из тешких ситуација увек сам излазио као победник – рекао је Јован Кокир.

Б. Ивановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!