БОРБЕНОШЋУ ДО БОДОВА

НОБОРУ ШИМУРА ПРЕД ПОКРАЈИНСКИ ДЕРБИ СА ВОЈВОДИНОМ

Спартак је остао без бодова у Сурдулици, иако је прво полувреме припало Суботичанима, али сјајну игру нису крунисали головима. Уследила је казна у наставку и Радникје у кратком временском периоду два пута затресао мрежу Голубова за прву првенствену победу у сезони!?

– У последње време играмо добро, у свакој утакмици се боримо срцем тако и у Сурдулици – каже Нобору Шимура. – У првом полувремену смо приказали сјајну игру имали шансе које нисмо искористили. Посебно ја, кад сам погодио стативу и други пут на центаршуг Срећковића кад је голман Радника успео да одбрани мој ударац. За све наше пропусте ривал нас је казнио у наставку.

До краја јесењег дела су остала још два кола, али и одложена утакмица. Прво је војвођански дерби, гостовање Вождовцу и одложени меч с Партизаном.

– У периоду пред нама имамо тежак распоред. Војводина ове сезоне игра веома добро и неће бити лако да освојимо бодове, али ништа није искључено. Ако будемо играли своју игру и борили се пожртвовано 90 минута – победићемо! Ни с Вождовцем неће бити лако, увек су то биле неизвесне утакмице. Али, унапред се нећемо предати јер се на терену све решава. Корак по корак…

М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!