БОРБЕНОСТ ИСПОД НИВОА

ОФК КИКИНДА КРАЈ НБЕГЕЈА У ДУЕЛУ СА РАДНИЧКИМ ПРЕКИНУЛА УСПЕШАМН НИЗ

После шест утакмица у низу без пораза, уз четири победе и два ремија, поклекла је ОФК Кикинда у Зрењанину, у свом најлошијем издању сезоне. После 45 минута без узбуђења, на почетку наставка у игру су ушли капитен Ђукић и Молнар. Чинило се на тренутке да ће ОФК Кикинда захваљујући томе начинити превагу на терену, али средином другога дела Раднички је повео из слободног ударца. Други детаљ вредан пажње, у испразном сусрету Банаћана, збио се у надокнади времена кад је досуђен казнени ударац за домаћине. Бељић је рукама непотребно начинио фаул у шеснаестерцу, упарио и жути картон за наредни меч, а домаћи фудбалер био је сигуран за коначан исход. И тренер Владимир Шпоња признаје да је његов тим био непрепознатљив.

– Раднички је до бодова дошао великим залагањем, а наша концентрација и борбеност били су испод нивоа. Терен је био тежак, није било услова за течну игру и само се чекало ко ће први да погреши каже Шпоња.

На Градски стадион долази Први мај Рума.

– За нас је тај меч финале јесењег дела првенства. Евентуалним успехом премашићемо бодовна очекивања и растерећени ући у последње коло у Инђији, са одличним Железничаром, већ и у други део сезоне. Неће нам бити лако против младе екипе, Румљани тешко губе утакмице. Бељић због картона неће играти, док Спаића и даље мучи повреда.

– Када помислимо да ћемо бити комплетни, јер нам се после суспензија враћају бонуси Лукић и Кецман, догоде се повреде. Спаић нам много значи у нападу, а већ је изостао на два последња меча. Апсурдно је правило тројице бонус играча и ту имамо великих проблема. Најбитније је током ове седмице да момци покажу реакцију на лошу игру и резултат у Зрењанину и онда мотивисано и храбро изађу на мегдан 1. мају – јасан је Шпоња.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!