БРАЋ: ИМАМО ЈАЧИ ТИМ

ТЕКСТИЛАЦ СУТРА ГОСТ ОФК ВРБАСА

Tекстилац члан Српске лиге „Војводина“, протеклог викенда није одиграо унапред договорену утакмицу, требало је да то буде трећа провера, а несуђени противник најстарији клуб у Србији, Бачка 1901.
Дошло је до шумова на телефонским везама, па су у табору Суботичана погрешно закључили да је меч требало да буде одигран на њиховом терену уместо у Оџацима.
Пропуштена је лепа прилика за уигравање екипе, са више новајлија који су приступили протеклих дана. Брзо смо решили овај проблем, па смо одиграли утакмицу између себе, момци се нису штедели. Припреме теку према плану, озбиљно радимо, што су показале и претходне две утакмице са новим српсколигашем Нафтагасом, на нашем терену, и РФК Новим Садом на Детелинари. Одиграли смо добро оба сусрета и победили. Остале су још три недеље до почетка сезоне и очекује нас жесток рад – каже голман Бојан Браћ (на слици), са највећим искуством, а дуго је био у Хајдуку 1912, када је био стабилан суперлигаш.
Текстилац ће, како ствари стоје, бити јачи него у претходној сезони.
– Током прелазног рока отишло је 14 играча, а приступило нам је једанаест. Пробу су прошли Дарко Бјелић и Милош Игњатовић, док Игор Радаковић још чека на потпис уговора. Дошао је ових дана и Дејан Ђурић, везни играч Борца из Шајкаша. Процена је да ћемо бити јачи него током пролећа, јер су у питању добри фудбалери, а то показују на сваком тренингу и проверама.
Руководство је и стручни штаб поставило највиши циљ.
– На нама је да то и остваримо. Неће бити лако, јер је у лиги још неколико одличних екипа. Све упућује на закључак да ће бити много неизвесних утакмица – јасан је Браћ.
Следећа провера биће сутра са ОФК Врбасом, потом ће да уследи и дуел са ОФК Бачком, а генерална проба заказана је за 6. август са Бечејцима.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 26. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!