БРАНКО ЖИГИЋ: РЕЗУЛТАТ КАО ПЛОД ХЕМИЈЕ КОЈУ ЕКИПА ПОСЕДУЈЕ

РФК Нови Сад јучерашњом победом над Мачвом изашао је из серије лоших резултата, те прекинуо низ од пет утакмица без победе. Шеф стручног штаба Бранко Жигић сматра да иако утакмица можда публици није била лепа за гледање, у овом моменту резултат је свкако био пречи.

– Желео бих да честитам свим игачима на дашњем мечу. Предњачила је огромна жеља, велика борба, улог је био велик, ми у серији лоших резултата од пет утакмица свега два бода. Мачва са друге стране у серији изузетно добрих резултата од осам утакмица, само један пораз.

Публика која је гледала овај меч, верујем да је отишла помало незадовољна игром, али разумите и нас, ми живимо од резултата и гледамо на све начине да до њих и дођемо.

Колеги Ивану и екипи Мачве желим да до краја првенства у ова два кола покушају да узму што више бодова и наравно да опстану у лиги, јер овај град и овај амбијент сигурно то залужују – закључио је Жигић.

Овом победом, РФК Нови Сад математички је обезбедио своје место у плеј-офу Прве лиге Србије, а задовољство тренера Новосађана било је и више него приметно.

– Издигли смо се из ситуације која је задесила све нас. Мислим да смо сад много ближи циљу који смо зацртали пре сезоне и једноставно морам да честитам својим играчима на жељи и на борби и као плод хемије коју имамо је дошао и резултат, понављам, више као плод жеље него плод игре – рекао је Жигић.

Извор: http://www.rfkns.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!