БРАНКО ЖИГИЋ: ТРЕБА НАМ ПОЗИТИВАН РЕЗУЛТАТ

Вратио се Бранко Жигић на клупу Младости ГАТ, после нешто више од годину дана. За разлику од прве утакмице, када је дебитовао, у Сурдулици (победа – 1:2) на суперлигашкој позорници, овога пута, у Шапцу, на повратничком дебију ,,гатовци“ су поражени – 2:0, од домаће Мачве.

– Тренерски пут сам почео у Шапцу, са Пролетером, пре неколико година и памтим га по лепом успеху и амбијенту. Исто то ми се десило и са Новим Садом прошле године. На повратку у Младост смо поражени, наравно велике заслуге припадају домаћину и мом колеги, ком овим путем честитам на победи – каже Бранко Жигић.

Потом је прокоментарисао дешавања на терену, апострофирајући да један позитиван исход мења све:

– Подлегли смо притиску, прерано добили гол, други из прекида и утакмица је једним делом решена у првом полувремену. Мачва игра добро кући, као домаћин и када стекне овакву предност углавном је задржи. Добили смо са изменама, штета што нисмо постигли погодак пред крај, јер мислим да би сваки гол овим момцима много значио. Видели смо неку нову Младост, са неком новом енергијом и са, можда, малим помаком у игри, али исход нам није по вољи. Треба нам, под хитно, позитиван резултат. Окрећемо се следећем противнику, то је Слобода – завршио је Жигић.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 04. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!