БРОД ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ

Ништа од обећања Лазара Дабижљевића, тренера ОФК Бечеја 1918, да ће у финишу спасити сезону. После пораза од Динама 1945, у Панчеву (3:5) и, код куће, од румског Првог маја (2:4), стигао је, у кратком временском периоду, други хет-трик у поразима.

Претпоследњи Стари град победио је Бечејце на свом терену – 3:2.

Био је то 11. пораз у првенству, чак шести у последњих осам утакмица, који је допринео да „тиски брод” потоне на седмо место српсколигашког каравана.

– Сами себе смо победили, а то није први пут. Лако примамо голове, последњи у 90. минуту и то после нашег неуспешног контранапада. Да смо победили, а играли смо солидно и могли да победимо, сада бисмо били трећи. Надам се да ћемо у последњој утакмици сезоне заиграти добро, победити и на достојан начин се опростити од навијача – још је оптимиста Лазар Дабижљевић.

Два пута су Бечејци водили и на крају изгубили. Добру игру крунисали су голом Милоша Попадића у 38. минуту и отишло на одмор. У наставку, после грешке у одбрани домаћин је изједначио, али у наредном нападу Урош Прерадов постигао је гол и вратио резултатску предност. Убрзо је стигло ново изједначење, а у последњем минуту и победа домаћина. Тако Бечејци нису успели да врате Паланчанима, који су јесенас крај Тисе славили и, уз већ новог прволигаша Вршца, узели им максималних шест бодова, који је у Сомбору победио Румљане (3:2) и захваљујући бољој гол-разлици, са истим бројем бодова (44), сада је степеницу боље пласиран од Бечејаца. У суботу ће да се води битка за престиж.

 

 

Аутор: В. Јанков

ОПОРАВИО СЕ: Чедомир Томчић није допринео прекиду црне серије

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!