„БРЗИ ВОЗ“ СЛАВИ ДЕЛИБАШИЋА

Домаћи фудбалери добром игром од првог минута желели су победу пред својим навијачима и по приказаној игри и заслужили против врло добре екипе Подунавља. После десетак минута игре Сергеј Ђошић са леве стране је центрирао, Делибашић је из прве шутирао поред гола гостију. У 19. минуту Парађина је центрирао лопта је дошла до Јамбрушића који је на другој стативу шутирао и погодио гостујућег играча. У 27. минуту вођство фудбалера „брзог воза“ после лепе акције са десне стране центрирао је Јамбрушић, а Василије Делибашић главом у паду на прву стативу затресао мрежу голмана Бјелице и на крају се испоставило за победу Панчеваца. Десетак минута касније нова прилика домаћег тима поново за погодак имао је млади Делибашић када је са десетак метара шутирао и гађао угао голмана Бјелице који је одбранио и лопта је дошла до Јамбрушића који је покушао да погоди мрежу, али су се гости одбранили. До одмора имали су прилике на обе стране гола, али су мреже мировале.

После четири минута игре у другом полувремену гости из Белегиша имају прву прилику када је Милановић искоса изашао испред голмана Анџића који је изашао као победник из тог дуела. У 59. минуту после добре акције домаћих Делибашић је одиграо повратну лопту до Делића који је са ивице шеснаестерца шутирао под пречку гола гостију, Бјелица је парадом избацио лопту у корнер. После корнера Парађине, Делибашић је ногом шутирао поред стативе гола Бјелице. Гости су покушавали са дистанце ударцима Горановић, Милановић и Тејић, али шутеви завршили преко гола врло доброг Анџића. Добар ударац са стране по земљи према голу гостију шутирао је Јамбрушић лопта је завршила поред стативе гола. До краја меча није било промена резултата и заслужена три бода освојили су пулени тренера Дејана Паунковића.

ДИНАМО 19451 – ПОДУНАВАЦ 1:0

Панчево – Градски стадион. Гледалаца: 300. Судија: Александар Бечановић (Сомбор) 6,5. Стрелац: Делибашић у 27. минуту. Жути картони: Лакић-Пешић, Радисављевић, Делић (Динамо 1945), Илић, Петковић, тренер Стевановић (Подунавац). Играч утакмице: Николић.

ДИНАМО 1945: Анџић 7,5, С.Ђошић 7 (од 78. Бојић 7), Богдановић 7, Николић 8, Парађина 7,5, Делибашић 8 (од 90. Милићевић-), В.Марковић 7,5, Јамбрушић 7 (од 73. Малиџан 7), Лакић-Пешпћ 7, Делић 7, Радисављевић 7 (од 73. Влаховић 7).

ПОДУНАВАЦ:Бјелица 7, Радошевић 6,5 (од 90. Филиповић -), Максимовић 6, Тејић 7, Милосављевић 6,5 (од 82. Чермељ -), Деспенић 6 (од 46.Милановић 6,5), Алексић 6 (од 46. Петковић 6,5), Горановић 7, Илић 7, Радојичић 6,5, Перишић 6,5.

ОБЈАВЉЕНО: 29. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!