ЧАЛУШИЋ: НЕЋЕ БИТИ ЛАКО, АЛИ СВЕ ЗАВИСИ ОД НАС

Фудбалери ТСЦ-а, у среду 2. марта од 14 часова, гостују у Крагујевцу екипи Радничког 1923 у 24. колу Суперлиге уверени да ће успети да пруже добру игру и да ће уписати још једну важну победу у трци за пласман у Европу.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а Жарко Лазетић је пред утакмицу са Радничким 1923 истакао да му није било лако да се припреми за предстојећи дуел, али да је уједно и уживао у томе.

„Заболела ме је глава док сам се спремао за ову утакмицу, али ми је било и велико задовољство јер су изванредна екипа у којој мој колега Јокса ради одличан посао. Последњи доказ за то је меч против Партизана на којем су били бољи и имали 86 одсто тачних пасова. Добро бране централне позиције које би и ми желели да експлоатишемо, у њиховој игри се јасно препознаје квалитет и може пуно да се види и научи и могу само да честитам колеги на сјајном послу који ради. Знамо да је пред нама озбиљна утакмица, квалитетан противник, по фазама игре можда и најорганизованији у овом делу сезоне и припремамо се да на њихову игру и организацију одговоримо на најбољи могући начин“, рекао је Лазетић.

Одбрамбени играч Јосип Ћалушић такође је оценио да Раднички има јаку екипу и да ТСЦ очекује тежак задатак.

„Не чека нас лаган меч, поготову јер на њиховом терену гостујемо у моменту када су пуни полета због освојеног бода против Партизана. Наравно, свака утакмица је тешка, и у наставку првенства ће бити све теже и теже, али ипак све зависи од нас и треба да гледамо себе, ако будемо прави верујем да ни резултат неће изостати“, казао је Ћалушић.

ТСЦ је тренутно на 3. месту табеле са 46 бодова, док је Раднички 8. на табели, са 27 бодова. Утакмица ТСЦ – Раднички 1923 играће се у среду од 14ч, на стадиону Чика Дача у Крагујевцу. Директан пренос је обезбеђен на каналу Арена Премиум 1.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 01. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!