ЧЕТИРИ ГОЛА НА „ГЕНЕРАЛКИ“

Фудбалери Радничког из Сремске Митровице и ИМТ-а из Новог Београда су одиграли врло ефикасну утакмицу у последњој припремној утакмици два тима пред старт прволигашке сезоне.

Четири гола су виђена на стадиону Радничког и око 200 гледалаца може бити задовољно виђеним на терену за игру. Раднички је два пута био у вођству на овом мечу, али су „трактористи“ успевали да поравнају резултат.

Раднички дошао до предности, покушао је Милинковић ударцем са 25 метара, Којић кратко одбија лопту, а на правом месту нашао се Ристовић коме није било тешко да из непосредне близине погоди мрежу, 1:0. Са тим резултатом се и отишло на одмор.

У другом полувремену ИМТ први постиже гол. У 60. минуту, после грешке домаћих на средини терена, лопта долази на леву страну код Стаменића, који вара чувара и погађа горњи десни угао Драгићевићевог гола, 1:1. Раднички поново води у 76. минуту, играчи ИМТ-а греше на средини терена, новајлија Ковачевић је проиграо Пиуса, крилни фудбалер домаћих бежи чувару и улази у шеснаестерац где га руши Лукић, није било дилеме за судију Петровића, а сигуран извођач казненог ударца био је Пантић, 2:1. Десетак минута касније резултат на семафору био је поравнат, Коџић је снажно шутирао са леве стране, Опарница немоћан, 2:2.

Раднички – ИМТ 2:2 (1:0)

Стадион „Агропапук арена“, Сремска Митровица, гледалаца: 200. Судија: Петровић Растко, помоћници: Поповић Драган, Малешевић Мирела. Стрелци: Ристовић у 42′, Пантић 76′ (пенал) – Раднички, 1:1 Стаменић 60′, Коџић у 87′ – ИМТ. Жути катони: Лукић, Глишић (ИМТ)

Раднички: Драгићевић, Илић В., Спасеновић, Садик, Ристић, Ивић, Петровић, Ракић, Илић С., Милинковић, Ристовић.
Играли још: Опарница, Протић, Марјановић, Ђурић, Пантић, Грбовић, Пиус, Чарапић,Ковачевић, Микан
Тренер: Дејан Николић

ИМТ: Којић, Глишић, Џиновић, Савић, Лукић, Кијевчанин, Стефановић, Стаменић, Радочај, Видић, Луковић.
Играли још: Вукић, Гајинов, Ћирковић, Коџић
Тренер: Зоран Васиљевић

Фото: Раднички СМ

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!