ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ ВОЈВОЂАНСКОГ ИСТОКА УЖИВО

Љубитељи фудбала у потпуностиће моћи да уживају током предстојећег викенда.  Екипа ДБ видеа из Зрењанина припремила је четири директна преноса са терена Војвођанске фудбалске лиге група Исток, што је пола утакмица 19. кола тог такмичења.

Радује пораст броја директних преноса утакмица у организацији Фудбалског савеза Војводине, што поред популаризације и медијске афирмације утиче и на регуларност самог такмичења. 

Тако ће поред директног преноса утакмице Српске лиге Војводина у реализацији Фудбалског савеза Војводине и поменутог ДБ видеа између Радничког из Зрењанина и Борца из Шајкаша (Јутјуб канал Фудбалског савеза Војводине – субота 23.03.2024. у 15 часова) гледаоци бити у прилици да виде и 4 утакмице ВФЛ „Исток“.

У суботу ће преносити утакмицу из Банатског Великог Села где ће се играти једна од најзанимљивијих утакмица кола, а састају се Kозара и Јединство (Банатско Kарађорђево). Меч је на програму од 15 часова.

У истом термину дан касније (недеља 24.03.2024. године) на Јутјуб каналу ДБ ВИДЕО можете пратити утакмице из Kикинде где играју ЖАK – Црвена звезда (РС), из Перлеза где ће снаге одмерити Војводина 1928 – Борац (Старчево) и из Идвора где се састају Полет и меленачка Русанда.

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!