ЧИГОЈА НА КЛУПИ, ТЕРЕН ЈОШ У МАГЛИ

НАФТАГАС (ЕЛЕМИР) ОСЛАБЉЕН ПРЕД ГОСТОВАЊЕ БЕЧЕЈЦИМА

У најбољој игри сезоне, Елемирци су савладали Новобановчане и могли су више од три лопте да сместе иза леђа голмана Михајла Благојевића. Играчи Нафтагаса налазе се у доброј форми пред завршетак првог дела првенства и гостовање Бечеју 1918.

– Домаћин је нанизао пет пораза, али то не сме да нас завара. Четири корака смо испред, али поред Тисе увек је било неугодно. У форми смо и добру игру са Омладинцем, треба да поновимо. Све је на нама, морамо да се максимално посветимо и изборимо за превласт на сваком делу терена – рекао је Миленко Милаковић, помоћни тренер Нафташа. Елемирци никако да комплетирају редове и у сваком мечу неко од првотимаца био је одсутан. Последња два кола пропустио је Александар Чигоја, главни креатор игре.

– Одрадио је добро последње тренинге, биће у протоколу, али још је под знаком питања за терен. Видећемо како ће да се осећа пред угакмицу. Много значи, али најбитније је да буде здрав и нећемо да ризикујемо.

Плаво – беле радује ефикасност у последњим мечевима, за 22 бода постигли су 21 гол. Уз Милоша Савановића, првог стрелца тима и асистента, искусни Миљан Миливојев све више долази до изражаја. У дефанзивном делу доминира Никола Бјелица.

– Поред Тисе нема шта да изгубимо, можемо са свима да се надигравамо и напашћемо „гусаре“ да бисмо дошли до доброг резултата. Поштујемо све ривале, али не плашимо се борбе за победу и што бољи пласман – каже Бјелица.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!