ЦИЉ ЈЕ ЈАСАН – ЕЛИТА

Инђија је почела припреме за још једну сезону у прволигашком каравану, а главни циљ биће пласман у елитно друштво.
Зелени из сремске равнице готово целе сезоне налазили су се на лидерској позицији, а цех неуспеху платио је тренер Милан Куљић. Уместо њега, за шефа струке именован је Горан Драгољић, а десна рука биће му амбициозни Јован Голић.
– Младост ГАТ и Јавор Матис преселили су се у Супер лигу, а уместо њих ту су сада новосадски Пролетер и Металац, чини се да је то приближан квалитет – иста као је Голић.- За сада још нисмо упознати са квалитетом новајлија из српсколигашке конкуренције, али мислим да ће се шест екипа, рачунајући и нас, борити за највиши пласман.
Пред фудбалерима Инђије је шестонедељно брушење форме, у пакленом ритму спремаће се за тешке битке, а од седмог јула боравиће на Златибору. Ту ће и да одраде најнапорнији део посла, да би се акдекватно спремили за јесење изазове. Поучени искуством из прошле сезоне ништа не желе да препусте случају, јер су на својој кожи осетили да и најмање грешке скупо да коштају.
Поједини фудбалери рекли су збогом зеленима, али и значајан број одлучио је да каријеру настави у Инђији. Челни људи клуба планирају да доведу и више звучних имена, већ су у преговорима са неколицином, један од адута поново ће да буде Владан Милосављев, искусни офанзивни везиста који је прошле сезоне био међу најбољим играчима.
– Када се узме у обзир чињеница да смо сачували костур екипе, сматрам да је то сјајан путоказ за сезону пред нама, даћемо све од себе да исправимо грешке из прошле. Биће и појачања, играчи који треба да праве разлику на терену и који ће да нам помогну да се вратимо у елитни ранг, то нам је главни циљ – истакао је Владан Милосављев, у прошлој сезони заменик капитена и први стрелац екипе.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!